اموزش پخت کوکو سبزی بصورت کامل

طرز تهیه کوکو سبزی

هم زدن تخم مرغ

کوکوی سبزی تقریبا محبوب ترین نوع کوکو هست. مواد اصلی این کوکو را تخم مرغ و سبزهای معطر تشکیل می دهند. برای طعم بهتر به این کوکو زرشک و گردو اضافه می کنند. در برخی مناطق به کوکو سبزی باقلا اضافه می کنند.  

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

سبزی کوکو۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
زرشک۱ قاشق سوپخوری
گردو۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

همزدن تخم مرغ

ابتدا کافیه تخم مرغ هامون رو فقط در حدی هم بزنیم که از لختگی دربیان.

اضافه کردن مواد

حالا سبزی های خورد شده، سیر، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به تخم مرغ اضافه میکنیم. کوکو سبزی برای بدن سازی توصیه می شود

همزدن مایه کوکو

حالا مایه کوکو رو داخل ماهیتابه ای که کمی روغن داخلش ریخته و چربش کردیم میریزیم و اجازه میدیم تا کوکو با حرارت ملایم هم بپزه و هم زیرش سرخ بشه. بهتره در این مرحله در ماهیتابه بسته باشه.

پختن کوکو

سئو وقتی کوکو خودشو گرفت برش میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه، در این مرحله احتیاجی نیست که در ماهیتابه بسته باشه.

سرخ شدن هر دو طرف

وقتی هر دو طرف طلایی شد کوکو رو داخل ظرف برمیگردونیم و برشش میزنیم. دوستان عزیز با روش اول پخت کوکو اشنا شدیم میریم سراغ بقیه اموزش ها در زیر براتون اموزش تزیین هم گذاشتم تلگرام

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سبزی کوکویی را پاک می کنیم. سپس آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی روی سبزی ها خارج شود. حالا سبزی را به صورت ساطوری خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده از فروشگاه ها تهیه نمایید ) سبزی را پس از خرد کردن باید تفت دهیم به همین منظور سبزی را به همراه مقدار کمی روغن مایع در تایه تفت می دهیم . پس از اینکه سبزی را به مقدار دلخواه خودتان سرخ کردید آنرا کنار بگذارید تا دمایش  کمی پایان بیاید. حالا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ به صورت جداگانه می شکنیم. حالا وقت اضافه کردن ادویه هاست. برای این منظور مقدار کمی نمک به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. اضافه کردن گردو و زرشک به کوکوی سبزی اختیاری است. توصیه ما این است برای داشتن طعم بهتر از گردو و زرشک استفاده کنید. در اینجا زرشک و گردوی خرد شده را به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند. حالا باید سبزی کوکویی را اضافه کنیم. اگر دمای سبزی کوکویی با دمای محیط یکسان شده است آن را به ظرف تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با قاشق مواد را کمی می زنیم تا سبزی و مواد دیگر به صورت یکدست و منسجم شوند. حالا زمان سرخ کردن کوکو سبزی است. یک تابه بزرگ انتخاب می کنیم و مقدار کمی روغن مایع درونش می ریزیم. مایه کوکوی سبزی را کف تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم. اجازه می دهیم قسمت زیرین کوکو سبزی کاملا برشته شود سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. بهتر است قبل از برگداندن کوکو آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید تا در زمان برگرداندن آن به مشکل بر نخورید. پس از اینکه دو طرف کوکو سرخ شد آن را در دیس می کشیم و با گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، لیمو و در صورت تمایل خیارشور سرو می کنیم. نکات طرز تهیه کوکو سبزی

سبزی کوکویی

مهم ترین جزء کوکو سبزی ، سبزی است که برای تهیه این نوع کوکو باید از سبزی مخصوص استفاده کرد. سبزی کوکو متشکل از سبزی های معطر گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری و شوید است. این کامل ترین نوع سبزی کوکویی است. البته در برخی موارد اگر یک یا دو مورد از سبزی های ذکر شده موجود نباشد مشکلی ندارد.

جوش شیرین در کوکو سبزی

برخی افراد برای زیبایی بیشتر کوکو به آن جوش شیرین اضافه می کنند که اینکار باعث می شود کوکو رنگ زیباتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه بیشتر پف کند. توصیه ما این است به هیچ وجه در دستور پخت کوکو سبزی خود جوش شیرین اضافه نکنید زیرا می تواند برای بدن شما زیان آور باشد.

چسبیدن و خرد شدن کوکو

بعضی مواقع وقتی می خواهید کوکو سبزی را برگردانید متوجه می شوید که کوکو به تابه چسبیده است و به همین دلیل موقع برگرداندن ، کوکو خرد می شود. برای جلوگیری از این مشکل حتما بگذارید روغن کاملا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید. اگر روغن به خوبی داغ شده باشد مایه کوکو به تابه نمی چسبد.   این هم از اموزش اخر برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.

تخفیف ویژه انواع لوازم آشپزخانه (فرصت محدود)

مواد لازممقدار مواد
سبزی کوکو۱ کیلوگرم
تخم مرغ۵ عدد
زرشک۱ قاشق سوپخوری
گردو۱ قاشق سوپخوری
جوش شیرین۱ قاشق مرباخوری
روغن۱۵۰ گرم
آرد گندم۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کوکو سبزی

با آموزش طرز تهیه کوکو سبزی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. سبزی را بعد از شستشو و آبکشی بصورت ریز خرد می کنیم .سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی تفت می دهیم و می گذاریم دمای سبزی پایین بیاید.سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین ، نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردو را نیز می افزایم.سبزی که کاملا سرد شد به مایه اضافه می کنیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی می ریزیم.در صورتی که از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در تابه را می گذاریم و حرارت زیر را ملایم می کنیم تا زیر کوکو کاملا برشته شود و داخل کوکو نیز مغز پخت شود.در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملا برشته شود اگر از ظرف نسوزاستفاده می کنید روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا داغ شود.سپس مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم در فر.درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت ۴۵ دقیقه در فر می گذاریم تا  پف کند و زیر و روی آن برشته شود برای تزئین کوکو سبزی می توانیم از گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، جعفری تازه و لیمو استفاده نماییم . سبزی کوکو سبزی شامل تره ، جعفری ، شیوید و گشنیز و ترجیحا کاهو می باشد.

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,;,;, sfcd , koko sabzi

نکاتی مهم در مورد تهیه کوکو سبزی

برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود. همانندکوکوهای دیگر مانند کوکو سیب زمینی روغن‌ کوکو سبزی تا داغ‌ نشده‌ است‌ مایه‌ را در آن‌نریزید که‌ به‌ ته‌ ظرف‌ چسبیده‌ و در زمان‌ پشت‌ و روکردن‌ خرد می‌شود… سرخ کردن سبزی این کوکو سبزی بسیار مهم است . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند .
همچنین بخوانید:  آموزش کامل طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو
کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو سبزی هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند . استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو سبزی باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

••• کوکو سبزی با طرح ورساچه •••

سایت تفریحی نمکستان , https://namakstan.net کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت

آرد :•: ۲ قاشق سوپ خوری کره :•: ۳ قاشق سوپ خوری تخم مرغ :•: ۲ عدد آب جوش :•: ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کوکو سبزی با طرح ورساچه

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت(صفحه سلیکونی نقش دار که به عنوان قالب استفاده می شود) را پر می کنیم. سایت تفریحی نمکستان , https://namakstan.net کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی, ;,;, sfcd

مواد لازم کوکو سبزی

سبزی ( گشنیز ، پیازچه و جعفری ) :•: ۴۰۰ گرم تخم مرغ :•: ۹ عدد آرد :•: ۱۰۰ گرم نمک و فلفل زردچوبه :•: به میزان لازم سیر :•: ۳ حبه ماست غلیظ یا پنیر خامه ای :•: به میزان لازم گردو در صورت تمایل :•: به میزان دلخواه

طرز تهیه کوکو سبزی با طرح ورساچه

تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت (relief mat)که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت ۱۵ دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.و بعد رولت کوکوسبزی که آماده شده و کمی سرد شد برای داخل رولت ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۴۰۰ گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم و بعد در فاصله های ۳ یا ۴ سانتی رولت را برش می زنیم.    

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

} logo-samandehi